ADVOCATE spot-on, za pse do 4 kg

Bayer ADVOCATE spot-on, za pse do 4 kg telesne težine

Advocate preparat se koristi za čišćenje pasa od buva, unutrašnjih parazita, lečenje ušnog šugarca, demodikoze i invazije srčanog crva. Istovremeno pruža zaštitu od navedenih problema tokom mesec dana. Nema efekta na krpelje.

1,450.00 din

Šifra proizvoda: 14359 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Rastvor za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparazitik, kombinacija imidakloprida i moksidektina

Indikacije:

Advocate® za pse koristi se za:
-suzbijanje i profilaksu infestacije psa buvama (Ctenocephalides felis/canis); suzbijanje pasje pavaši (Trichodectes canis), suzbijanje ušnih šugaraca (Otodectes cynotis), sarkoptes šuge (Sarcoptes scabiei var. canis) i demodikoze (Demodex canis)
-sprečavanje invazije s D. immitis (L3 i L4 larve), suzbijanje oblika Angiostrongylus vasorum, suzbijanje invazije želudačno-crevnim nematodima Toxocara canisAncylostoma caninum i Uncinaria stenocephalaToxascaris leonina i Trichuris vulpis
-za suzbijanje alergijskog dermatitisa uzrokovanog ubodima buva.

Način primjene i doze:

Kod pasa do 25 kg dok stoje razmakne se dlaka između lopatica tako da koža bude vidljiva. Stavi se vrh pipete na kožu i iz nje se nekoliko puta istisne sadržaj. Kod pasa težih od 25 kg sadržaj pipete ravnomerno se raspodeli na 3-4 mesta uzduž linije leđa i to od područja između lopatica pa sve do korena repa. Na svakom mestu dlaka se razmakne da koža bude vidljiva. Vrh pipete stavi se na kožu i lagano pritisne da bi se deo sadržaja istisnuo na kožu.

Kontraindikacije:

Ne sme se tretirati: štenad mlađa od 7 nedelja; jedinke preosetljive na osnovne ili pomoćne materije rastvora;
mačke one se tretiraju  Advocate® spot-on za mačke

Karenca:

Lek se ne upotrebljava za suzbijanje ektoparazita na životinjama koje se koriste za prehranu ljudi ili izradu namirnica.

Dostupan samo u veterinarskoj apoteci. Pre primene pažljivo pročitajte uputstvo o veterinarsko medicinskom proizvodu. O rizicima i nuspojavama posavetujte se s veterinarom.

NAPOMENA: Iskazana cena je za 1 ampulu!

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Proizvođač

Bayer