Advance Dog Vet Atopic Mini – 1,5 kg

ADVANCE Veterinarske dijete ATOPIC MINI je kompletan dijetalni proizvod za pse malih rasa, kreiran za negu kože psa ako ima dermatitis i prekomerno opadanje dlake i za smanjenje netolerancije na sastojke i hranjive sastojke.

1,820.00 din

Šifra proizvoda: 17623 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Zahvaljujući svojoj formuli, ADVANCE Atopic Mini pomaže da se zaštiti koža pasa s atopijskim dermatitisom, smanji svrabež i obnovi kožna barijera kako bi suzbio atopijske nadutosti.

Pored toga, sadrži pastrmku i krompir kao svoje glavne sastojke, koji pomažu da se smanji rizik od mogućih neželjenih reakcija na hranu. Kibla je posebno prilagođena veličini i potrebama vašeg Mini psa (manji od 10 kg).

Proizvod sa pažljivo odabranim, visokokvalitetnim sastojcima. ADVANCE Atopic Mini je kao glavni sastojak pastrmki odličan izvor lako probavljivih proteina i ugljenih hidrata za optimalnu ishranu.

Sastav:

Kukuruz, pastrmka (18%), pirinač, kukuruzni protein, dehidrirani protein pastrmke (8%), životinjska mast stabilizovana sa mešovitim tokoferolima prirodnog porekla, protein krompira (4%), hidrolizovani životinjski protein, pulpa od repe, hidrolizovani kolagen (2,6%) kvas, riblje ulje, biljna vlakna, sojino ulje, monokalcijum fosfat, kalcijum karbonat, kalijum hlorid, sol, ekstrakt lista masline (0,05%), aloe vera (50 mg / kg), izvori proteina: kukuruz, pastrmka, krompir i kvas.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Proizvođač

Advance