Vetocanis Repellent Collar Small Dog – 1 komad

Vetocanis Repellent Collar Small Dog – Ogrlica protiv krpelja, buva i komaraca, za male pse i štence

Ogrlica protiv parazita za male pse i štenad (+3 meseca) od 2 do 10 kg, omogućava odbijanje buva, krpelja i komaraca u periodu od 3 meseca. Razvijeno pod veterinarskim nadzorom, sa ekstraktima Margose i Lavandina, sa odbojnim svojstvima.

550.00 din

Šifra proizvoda: 22722 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Ova ogrlica protiv buva, krpelja i komaraca VETOCANIS za male pse i štenad od 2 do 10 kg efikasna je 3 meseca i zaštitiće vašu životinju od ujeda parazita poput buva, krpelja ili komaraca. Nakon nanošenja ogrlice, oslobađanje aktivnih supstanci je postepeno i stalno čak i kada postoje potencijalno ometajući spoljni faktori (kiša, sunce). Najefikasniji je nakon nekoliko dana. Sadrži ekstrakte Margose i Lavandina koji su poznati po svojim odbojnim svojstvima. Ogrlica se mora nositi pre bilo kakve zaraze i zameniti svaka 3 meseca. Redovno obnavljajte antiparazitski tretman vašeg psa radi efikasne zaštite. Kada postoji veliki rizik od parazitskih zaraza poput buva ili krpelja, prevencija je bolja i treba razmisliti o inspekciji svog zajedničkog životnog okruženja: kauča, posteljine, igračaka itd.

Boja crna. Dužina ogrlice: 60 cm

Aktivne supstance: ekstrakt margoze (CAS br. 84696-25-3): 20 g / L (m / v), Lavandin (CAS br. 917-69-9): 15 g / L (m / v), pomoćne supstance ksp 100%. Klasifikacija biocida: repelent TP19.

Podesite ogrlicu kako biste omogućili razmak dva prsta između ogrlice i vrata životinje. Odrežite višak ovratnika nakon kopče. Njenoj optimalnoj efikasnosti može biti potrebno nekoliko dana i ostaje približno 3 meseca. Mora se nositi pre zaraze i obnavljati svaka 3 meseca. Ne koristiti na štenadima mlađim od 2 meseca.

Ne koristiti na ljubimcu koji se ne oseća dobro ili koji ne rekonvalescentni i na štenadima mlađim od 3 meseca. Samo za spoljnu upotrebu. Ne gutaj. Držati van dohvata dece. Odložite ambalažu i okovratnik u skladu sa pravilima vašeg lokalnog veća koja regulišu odlaganje otpada. Uklonite ogrlicu sa prvih znakova netolerancije. U slučaju alergije, skinite ogrlicu i kućnog ljubimca odmah operite blagim sapunom.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Proizvođač

Vetocanis