Tetra Nitrate Minus Pearls – 100 ml

Tetra Nitrate Minus Pearls – 100 ml

Preparat za akvarijume.

930.00 din

Šifra proizvoda: 13764 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Tetra Nitrate Minus Pearls trajno smanjuje nivo nitrata u novo postavljenim akvarijumima.

Potpomaže kontrolu razvoja algi uklanjajući hranjive materije neophodne za njihov razvoj čime trajno održava visok kvalitet vode i olakšava održavanje akvarijuma.

Lako se koristi jednostavno granule pomešajte sa šljunkom prilikom postavljanja akvarijuma. Jednom kada se postave perle narednih godinu dana održavaće nivo nitrata u akvarijumu ispod 50mg/l.

Tetra Nitrate Minus poboljšava kvalitet vode i pomaže kod kontrole razvoja algi tako što održava nivo nitrata u vašem akvarijumu na niskom nivou. Nitrat je glavna hranjiva materija koju koriste alge tako da uklanjanjem nitrata uklanjate i alge i samim time sebi olakšavate posao održavanja akvarijuma. Nitrate minus stabilizira KH i pH faktore. Lak za korišćenje, neškodljiv za biljke i ribice. Preporučuje se za osvežavanje akvarijuma. Upotrebljava se i kod slatkovodnih i kod morskih akvarijuma jedanput nedeljno.

Način upotrebe: Dobro protresite bočicu pre upotrebe. Sipajte 2.5 ml na svakih 10 litara vode. Proces ponavljajte jednom nedeljno dok ne dostignete željeni nivo nitrata, koji će tada ostati stabilan.

Novu dozu ubacite tek posle 12 meseci.

Upotrebljava se kod slatkovodnih i morskih akvarijuma.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Proizvođač

Tetra