Pour Vous Snackers Sušeno Goveđe Srce – 240 g

Pour Vous Snackers Sušeno Goveđe Srce je dehidrirana poslastica s veoma primamljivim mirisom za vašeg ljubimca. Proizvedena od svežih goveđih srca sušenjem u struji vrućeg vazduha. Dehidrirano goveđe srce je fino vlaknasta gusta struktura tamno crvene boje.

1,600.00 din

Šifra proizvoda: 28400 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Opis proizvoda:

Blagotvoran učinak na telo goveđeg srca je zbog hemijskog sastava i niskog kalorijskog sadržaja. Goveđe meso i iznutrice izvor su kompletnih proteina životinjskog porekla u kojima su prisutne gotovo sve esencijalne aminokiseline. One se ne sintetišu u telu potrebno ih je unositi kroz ishranu.

Nizak sadržaj masti i ugljenih hidrata uzrokuje nizak sadržaj kalorija i dijetalna svojstva. Goveđe srce vredno je kao bogat izvor vitamina koji obavljaju važne funkcije za osiguranje vitalnih funkcija tela, i gvoždja, što sprečava pojavu anemije.

SNACKERS sušene žvakalice za pse su prirodan, zdrav i potpuno organski proizvod.
Pripremljene su isključivo od svežih iznutrica koje su dehidrirane u struji vrućeg vazduha.
Gotov proizvod je bez konzervansa, aditiva i boja, a kao takvi su primamljiva poslastica za svakog psa.

Način upotrebe:

SNACKERS poslastice koristite kao dodatak ishrani i povremenu nagradu za Vašeg ljubimca. Nije preporučljivo upotrebljavati ih kao osnovnu hranu. Sušene žvakalice ne bi trebale da zauzimaju više od 15% ishrane vašeg psa. Proizvod treba držati na suvom mestu sobne temperature. Poželjno je trakice lomiti na sitnije komade prema veličini Vašeg ljubimca.

Dnevna doza unosa žvakalice u odnosu na veličinu psa:

1. psi do 4,5 kg – pola žvakalice

2. psi do 9,0 kg – jedna žvakalica

3. psi do 18,0 kg – dve žvakalice

4. psi iznad 18,0 kg – tri žvakalice

 

Dodatne informacije

Težina 0.24 kg
Proizvođač

Pour Vous