Oralade Hydrate+ Cat – 330 ml

Oralade Hydrate+ Cat tečna veterinarska dijeta za mačke – 330 ml

Specijalna hipotonična formula namenjena mačkama, dizajnirana da momentalno zadovolji tečnosti, minerale, glukozu i nutriente koji su potrebni mačkama za optimalnu hidrataciju.

950.00 din

Šifra proizvoda: 28965 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Oralade Hydrate+ Cat sadrži prirodnu aromu piletine koju mačke obožavaju i koja ih podstiče da odmah piju Hydrate+ kada je to potrebno. Takođe sadrži i TAURIN koji pruža podršku očima i srcu.

  • Koristi se u periodu rekonvalsecencije, kod pojačanog stresa, toplog vremena, putovanja
  • Sa aromom piletine pa podstiče mačku da pije
  • Sadrzi taurin

Preporučuje se:

  • Tokom perioda oporavka i stresa
  • Tokom putovanja i perioda visokih temperatura
  • Tokom perioda dojenja, odbijanja i drugih tranzicionih perioda
  • Kod problema sa urinarnim traktom i bubrezima Starije mačke

INDIKACIJE: Odgoj, oporavak nakon bolesti i ostali stresni periodi; toplo vreme, putovanje, period oporavka i stresa; starije mačke, problem sa urinarnim traktom i bubrezima.

Opis proizvoda: Proizveden je sa 100% prirodnom aromom piletine koju će Vaša mačka voleti i koja će je podsticati da pije kada je to potrebno. Sadrži taurin kao podršku zdravlja očiju i kardiovaskularnog sistema. Oralade Hydrate+Cat je dijetetsko dopunsko hranivo za smanjenje akutnih poremećaja apsorpcije creva. Sadrži odgovarajući nivo elektrolita kao što su natrijum i kalijum i lako svarljive šećere. Spremno za upotrebu, nije potrebno mešanje sa vodom.

SASTAV: Prečišćena voda, dekstroza monohidrat 2.1%, natrijum hlorid, kalijum hlorid, mononatrijum fosfat, hidrolizat pileće džigerice, prirodne arome.

Aditivi: Ksantan guma 0.1%, Glicin 0.2%, Taurin 0.1%.

Analitičke komponente: Sirovi protein 0.3%, sirova mast 0.1%, sirova vlakna 0.1%, sirova vlaga 96%, neorganske materije 0.5%, kalijum 0.07%, natrijum 0.1%, hlorid 0.2%, fosfor 0.026%, kalcijum 0.006%, 11kCal/100ml.

 

Dodatne informacije

Težina 0.33 kg
Proizvođač

Oralade