Hill’s Science Plan Adult Young Sterilised Cat Chicken – 1,5 kg

Hill’s Science Plan Adult Young Sterilised Cat Chicken suva hrana za mačke ima jedinstvenu formulu za upravljanje težinom koja pomaže sterilisanim mačkama da se ostanu vitalne. Napravljeno od visokokvalitetnih, lako svarljivih sastojaka.

3,000.00 din

Šifra proizvoda: 21206 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Sa dodatkom L-karnitina, klinički dokazano pomaže mačkama da ostanu vitke i aktivne. Kontrolisani nivoi minerala za zdrav urinarni sistem. Nizak sadržaj masti i visok nivo L-lizina pomažu u održavanju vitalnosti.

Preporučuje se za: Sterilisane mačke u dobi 6 meseci – 6 godina.

SASTAV: Obrok od kukuruza, piletine i ćuretine, obrok od glutena od kukuruza, životinjska mast, minerali, riblje ulje, svarenje.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskim kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Proizvođač

Hill’s