Hill’s Prescription Diet Multi Benefit W/D Wet – 12×370 g

Hill’s Prescription Diet Multi Benefit W/D Wet – 12×370 g.

Hill’s® Prescription Diet® W/D Multi-Benefit sadrži optimalnu mešavinu rastvorljivih i nerastvorljivih vlakana i klinički je testirana ishrana u uslovima koji odgovaraju na vlakna, uključujući kontrolu telesne težine, GI probleme i upravljanje glukozom. Takođe je formulisan sa uravnoteženim mineralima i promoviše urinarno okruženje koje smanjuje rizik od razvoja kristala struvita i kalcijum oksalata.

6,120.00 din

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 20988 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Kako to radi: Terapijski nivo L-karnitina. Optimalna mešavina rastvorljivih i nerastvorljivih vlakana. Klinički dokazani antioksidanti. Odgovarajuće masnoće i kalorije. Pomaže u upravljanju glukozom u krvi.

Kako to pomaže: Formulirano da pomogne u metabolizmu masti i održavanju vitkih mišića. Pomaže u održavanju zdrave težine. Podržava zdrav imunološki sistem. Uravnoteženi minerali za zdravlje mokraće.

S + OKSSHIELDTM: Formulisan za promociju urinarnog okruženja koje smanjuje rizik od razvoja kristala struvita i kalcijum oksalata.

Dodatne informacije: Hill’s® Prescription Diet® W/D® Multi-Benefit Canine je kompletna i uravnotežena hrana koja pruža svu ishranu koja je potrebna vašem psu.

Molimo vas da se obratite svom veterinaru za dalje informacije o tome kako naša hrana na recept Diet® može pomoći vašem psu da i dalje uživa u srećnom i aktivnom životu.

SASTOJCI: Voda, svinjska jetra, kukuruz od celog zrna, piletina, ispucani biserni ječam, celuloza u prahu, aroma pileće jetre, laneno seme, proizvod od jaja, kalcijum karbonat, kalijum hlorid, vitamini (dodatak vitaminu E, tiamin mononitrat, askorbinska kiselina (izvor vitaminske kiseline) C), dodatak nijacinu, kalcijum pantotenat, dodatak vitaminu B12, piridoksin hidrohlorid, biotin, dodatak vitaminu D3, dodatak riboflavinu, folna kiselina), jodirana sol, holin hlorid, DL-metionin, kalijum citrat, taurin, minerali (L-triptofan) Cinkov oksid, železov sulfat, mangan-sulfat, bakar-sulfat, kalcijum jodat), L-karnitin, beta-karoten.

Dodatne informacije

Težina 5.5 kg
Proizvođač

Hill’s