Dermanorm, za kožu i dlaku mačaka – 90 kapsula

Vetoquinol DERMANORM kapsule – specijalni dodatak ishrani sa esencijalnim masnim kiselinama (EFA) za podršku u postizanju zdravog stanja kože i dlake za mačke i pse.

2,650.00 din

Šifra proizvoda: 22199 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Sastav: biljno ulje, želatina, riblje ulje.

Analitički sastav: sirova mast 62 %, sirovi proteini 21 %, pepeo 1%, sirova vlakna 0 %,
Konzervansi: Antioksidans EEC dodatak (E306).

Esencijalne masne kiseline u 1 kapsuli:
Cis-linolna kiselina 125,0 mg
Gama-linolenska kiselina 70,0 mg
Ajkosapentenska kiselina 16,0 mg
Dokosaheksenska kiselina 11,0 mg

Delovanje: DERMANORM® je specifični dodatak hrani za pse lošeg stanja kože i dlačnog pokrivača. Kapsule sadrže specijalne esencijalne masne kiseline (EFA), koje su potrebne u organizmu za izgradnju i razvoj zdrave kože i dlake. Izvor djelatnih supstanci u DERMANORM® -u je ulje borača, koje sadrži visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina cis-linolne kiseline (LA) i gama-linolenske kiseline (GLA), te riblje ulje s bogatim sadržajem ajkosapentenske kiseline (EPA) i dokosaheksenske kiseline (DHA). Kombinacijom ulja borača i ribljeg ulja dobijen je optimalan odnos OMEGA 6 i OMEGA 3 masnih kiselina (5-10 : 1).

INDIKACIJE: podupiranje funkcija kože kod dermatoza i prekomernog ispadanja dlake. Poboljšanje konstitucije kože posle kožnih bolesti. Koža sklona kožnim bolestima. Loše opšte stanje dlačanog pokrivača i kože i ispucana dlaka bez sjaja. Masna dlaka puna peruti. Menjanje dlake. Perutanje kože.

Doziranje: na 10-20 kg telesne mase 1 kapsula dnevno direktno ili u hrani (kapsula se sme i otvoriti). Kapsule se primenjuju tokom više nedelja, pritom se doziranje može na početku po potrebi i višestruko povećati.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Proizvođač

Vetoquinol